Αρχίζει από σήμερα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών η εξυπηρέτηση για θέματα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου

Στο πλαίσιο της σταδιακής παροχής των υπηρεσιών του, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Πάφου θα αρχίσει από σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου να εξυπηρετεί τους πολίτες για τα θέματα που αφορούν το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου (Σ.Α.ΠΑ.).

Συγκεκριμένα, θα γίνεται πληρωμή του αποχετευτικού τέλους και του τέλους χρήσης, έκδοση κατάστασης λογαριασμού, έκδοση βεβαίωσης για μη οφειλές για σκοπούς μεταβίβασης ακίνητης ιδιοκτησίας (απαλλακτικά), έκδοση βεβαίωσης για μη οφειλές σε σχέση με υδρομετρητές σε Κοινότητες που συμμετέχουν στο Σ.Α.ΠΑ., διευθέτηση αποστολής λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διευθέτηση εξόφλησης οφειλών με δόσεις και ενεργοποίηση τραπεζικής εντολής.

Από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 δεν θα λειτουργούν ταμεία στα γραφεία του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου και το κοινό παρακαλείται όπως απευθύνεται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Δημότη για τα πιο πάνω.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης του Σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” επί της οδού Μιχαήλ Σάββα 1. Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 26940940 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ked@pafos.org.cy.

17 Μαρτίου 2022