Ανακοινώσεις

anakoinwsi

ΕΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ενημερώνει το κοινό ότι ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών τα γραφεία του Συμβουλίου θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023.

Επ΄ ευκαιρία των εορτών το Σ.Α.ΠΑ. εύχεται σε όλους Ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλό Νέο Έτος με υγεία.

 

                                                                     

 

 

Εξοφλήσεις Λογαριασμών

Υποχρεωτικά από την 17η Οκτωβρίου 2022 οι εξοφλήσεις λογαριασμών θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και με τραπεζική εντολή.

 

Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ανακοινώνει ότι από την 17η Οκτωβρίου 2022 οι εξοφλήσεις λογαριασμών αποχετευτικών τελών, τελών ομβρίων υδάτων και τέλους χρήσης θα γίνονται ΜΟΝΟ με τους εξής τρεις τρόπους:

 

  1. Από την ιστοσελίδα του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου https://sapa.org.cy/

 

  1. Από την ιστοσελίδα της JCC Smart https://www.jccsmart.com/n-t-m/16232019

 

  1. Μέσω τραπεζικής εντολής.

 

Για διευκόλυνση όσων δυσκολεύονται ή δεν επιθυμούν να πληρώνουν μέσω ιστοσελίδας:

 

  1. Θα παρέχεται καθοδήγηση για τον τρόπο διεκπεραίωσης πληρωμής μέσω ιστοσελίδας είτε τηλεφωνικά στο 26818202 είτε στο ΚΕΔ.

 

  1. Κατά την πληρωμή των τελών στο ταμείο του ΚΕΔ μέχρι 14/10/22 θα υπάρχει ειδικό έντυπο προς συμπλήρωση τόσο για την αποστολή των τιμολογίων ηλεκτρονικά όσο και για τη δημιουργία τραπεζικής εντολής. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν τη δημιουργία τραπεζικής εντολής όπως προσκομίζουν στο ΚΕΔ πιστοποιητικό αριθμού ΙΒΑΝ από την τράπεζα με την οποία συνεργάζονται. Η διαδικασία τραπεζικής εντολής μπορεί να γίνει και μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού.

 

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και πρόσθετων επιβαρύνσεων προτρέπονται όλοι όσοι δεν επιθυμούν να πληρώνουν ηλεκτρονικά όπως προσκομίσουν στο ΚΕΔ μέχρι τις 14/10/22 όλα τα στοιχεία για δημιουργία τραπεζικής εντολής.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Αποστολή Αποχετευτικών Τελών και Τελών Ομβρίων Υδάτων 2022

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ενημερώνει το κοινό ότι οι λογαριασμοί που αφορούν τα αποχετευτικά τέλη και τέλη ομβρίων υδάτων έχουν αποσταλεί τέλος Αυγούστου 2022.

Όσοι δεν έχουν ήδη λάβει το λογαριασμό τους προτρέπονται όπως επικοινωνήσουν με το Σ.Α.ΠΑ., είτε τηλεφωνικά στο 26818202 είτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.sapa.org.cy, για να λάβουν το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά ούτως ώστε η πληρωμή να γίνει εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας πληρωμής (31/10/22) για αποφυγή πρόσθετων επιβαρύνσεων.  

Επιπρόσθετα προτρέπεστε όλοι όπως εξουσιοδοτήσετε το Σ.Α.ΠΑ. να προχωρήσει στη δημιουργία αυτόματης τραπεζικής εντολής για εξόφληση του λογαριασμού σας εντός της προθεσμίας προσκομίζοντας τον ΙΒΑΝ του λογαριασμού σας.  Η εντολή αυτή μπορεί να αποσυρθεί ή να ανασταλεί αφού ειδοποιηθεί σχετικά το Σ.Α.ΠΑ ηλεκτρονικά πριν την ημερομηνία εξόφλησης που αναγράφεται στον λογαριασμό.

 

Ψεκασμοί Αγωγών και Φρεατίων Δημόσιου Αποχετευτικού ΣυστήματοςΤο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου ανακοινώνει ότι έχουν αρχίσει οι ψεκασμοί για καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων στους δημόσιους αγωγούς και φρεάτια λυμάτων.

Για καλύτερη και πιο αποτελεσματική καταπολέμηση των τρωκτικών και εντόμων το Σ.Α.ΠΑ. καλεί τους δημότες να διενεργήσουν παράλληλους ψεκασμούς των ιδιωτικών τους αποχετευτικών συστημάτων.


Πάφος, 17 Ιουνίου 2022